DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 13.11.2019 19:49:32 

oficiální stránky     TJ Sokol Holubice

Valná Hromada 2011

 Valná Hromada 2011

Jako každým rokem se i letos uskutečnila tradiční Valná Hromada TJ Sokol Holubice. Zúčastnilo se celkem 53 členů a tři hosté. 

Valná Hromada probíhala tradičně. Členové vedení Sokola přednesli svoje zprávy o činnosti za rok 2010 a také sdělili co se plánuje na rok 2011. Jak už jsme Vás informovali všechny akce najdete v sekci AKCE KLUBU. Jako hlavní událost roku 2010 by se dala označit rekonstrukce kiosku. Sokol a jeho členové a další spolupracovníci udělali opravdu mnoho práce. A není to jen o přestavbě kiosku. Sokol se snaží uspokojit občany po všech směrech a za to mu patří velký dík. Mezi hlavní postavy Sokola patří František Mareš, Pavel Pokorný a Josef Kříž. Co se týče hospodářství Sokola, tak si dlouhodobě vedeme velmi dobře. 
 

Vzácným hostem Valné Hromady byl šéfredaktor redakce sportu ČT Otakar Černý.

Jeho účast nebyla pouhou náhodou. Redakce sportu ČT totiž chce natočit pokračování dokumentu o holubické kopané. Projekt Nekonečná hra se tak dočká druhého dílu. Dokonce se při této události utká A tým Holubic s jedenáctkou České televize. Myslím, že více dodávat nemusím. Fanoušci, hráči,trenéři  a všichni ostatní co se kolem fotbalu točí se mají na co těšit. TJ Sokol Holubice opět proslaví malou vesnici na okraji Prahy.

 

 

 

 

                                                                                                                                                                       ©